Журналіст Олександр Дубинський провів незалежне соцопитування у соцмережі з приводу вподобань україців щодо кандидатів у президенти.

вибори в Україні
вибори в Україні

Відповідне відео журналіст оприлюднив на своєму Уoutube-каналі.

Результати дослідження свідчать, що за Володимира Зеленського готові проголосувати 77%, у той час як за чинного гаранта Петра Порошенка - лише 2% опитаних.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Результат мене реально здивував. Зеленський лідирує з величезним відривом - 77%, у той час як за Порошенка ладні віддати голоси 2%, за Тимошенко - 4% виборців. Тому другого туру може взагалі не відбутися", - резюмував Дубинський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський провів зустріч з постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні Йост Люнгманом.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Facebook групи "Команда Зеленського".

МВФ
МВФ

Наголошується, що зустріч відбулася ще 23 лютого і на ній йшлося про співпрацю України з МВФ. Зеленський заявив про необхідність подальшої співпраці з Міжнародним валютним фондом для поліпшення економічної ситуації в країні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до чинного президента Петра Порошенка з доволі неоднозначними словами.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За словами гумориста він повністю готовий до боротьби за президентське крісло з чинним президентом та закликав його звернути увагу на народ, після гучних скандалів.

Зокрема, Зеленський розповів, що Мінський процес вже давно не дієвий та необхідно звертатись до підписантів Будапештського меморандуму, серед яких були Росія, США та Велика Британія.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

За словами Зеленського необхідно представників саме цих країн залучити до переговорного процесу на Донбасі.

Володимир Зеленський: досьє, біографія, компромат, фото і відео

"Питання Донбасу є найважливішим в Україні. Перший крок це припинення вогню через перемовини з Росією. Мінський процес, як ми вже знаємо - не працює. Тому необхідно долучити підписантів Будапештського меморандуму", - відзначив Зеленський.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський розповів, як можна зупинити війну на Донбасі.