У Запоріжжі 27 лютого стався інцидент, до якого досі прикута увага українців. Президент Петро Порошенко на відео, оприлюдненому в мережі, тисне руки людям в натовпі і раптово зриває шапку з голови стоїть перед ним дівчини. Мабуть, президент почув щось дуже неприємне, і це викликало у нього таку дивну реакцію.

В коментарях Порошенко вже порівнюють з його попередником, а також згадують історію з кандидатом у президенти Ігорем Шевченко – "красти шапки" у Давосі, це нічого, запевняв він, все брали, скільки хотіли.

Інцидент з шапкою активістки стався під час візиту президента України Петра Порошенка в Запоріжжі. Імовірно, він зробив так після того, як почув незручне запитання від активістки і таким чином вирішив "пожартувати".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Примітно, що мотив такого вчинку Порошенко досі невідомий. У той же час автор ролика стверджує, що Порошенко розлютився через те, що вигукувала дівчина.

Низка коментаторів висловили думку, що дівчина запитувала його про українського журналіста Анатолія Шарие.

Раніше ми писали про те, що приватне акціонерне товариство "Київська кондитерська фабрика "Roshen" закінчило 2018 рік небувалими прибутками.

Українці буквально оніміли від цифр - зараз вже відомо, що зазначена фабрика входить в корпорацію Roshen, якою володіє чинний президент Петро Порошенко і завершила рік з чистим прибутком в 11,1 мільйонів гривень. Це в 4 рази більше показників роботи президентського підприємства за 2017 рік.

Нагадаємо, розлючений Порошенко зірвав з активістки шапку, гаранта встигли зняти на відео

Як раніше повідомляв "Знай. ua", злість Порошенко налякала українців: "якийсь неадекватний, це патологія"

ТакожЗнай. ua" писав про те, що Найем, Заліщук, Лещенко: депутати масово тікають з тонучого човна "БПП", передчуваючи крах.