Відомий український журналіст Дмитро Гордон звернувся до заступника голови Кіровоградської області Ігора Степури, який на своїй сторінці в Facebook побажав йому смерті.

Відповідне відеозвернення було опубліковано на YouTube каналі Гордона.

Чиновник написав у пості у соцмережі наступне:

"Треба, щоби воно здохло. Слідом за Бузиною".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Журналіст не зміг стримати емоцій і відповів Степурі дуже жорстко:

"Ось що я тобі відповім, Степура – ти мені на очі краще не попадайся, я тобі кадик вирву, с**а!".

Після чого Гордон заявив, що звернеться в усі інстанції, лише б заступника голови Кіровоградської області було покарано.

"Я завтра ж вранці звернуся з офіційним листом до Генерального прокурора України Луценка та інших органів, де детально викладу всі факти, які я озвучив вище. Я вимагаю від усіх голів силових структур відреагувати на заклики про моє вбивство з боку Ірини Фаріон та Ігоря Степури. Друге — вимагаю від Петра Порошенка адекватної оцінки на мої слова. Третє — вимагаю від кандидата в президенти від "Свободи" Кошулинського або негайного виключення Фаріон, або знятися з виборів". Дмитро Гордон

Дмитро Гордон, український журналіст
Дмитро Гордон, український журналіст

Нагадаємо, що український журналіст Дмитро Гордон ризикує вже не вперше, спілкуючись з російськими ЗМІ. Приміром, він регулярно виходить в ефір відомого своєю цинічною пропагандою каналу "Росія 1" – тільки для того, щоб дати зрозуміти людям по той бік екрану: їм говорять неправду путінські помічники.

Нещодавно він зважився дати інтерв'ю Юрію Дудю – саме цьому блогеру в свій час наговорив чимало цікавого Іван Дорн, після чого на батьківщині на нього стали поглядати скоса.

Також "Знай.uа" писав, що Гордон розповів у Дудя про Путіна, Порошенка і ставлення до Росії.