Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США відновлює розслідування російського втручання у вибори 2016 і починає вивчати фінансові інтереси президента Дональда Трампа. Про це пише AP.

Як повідомляється, голова комітету з розвідки Адам Шифф для цієї мети найняв співробітників з досвідом роботи у розвідувальному співтоваристві і правоохоронних органах.

Старшим радником і керівником розслідування став Деніел Голдман. Раніше він працював у карному відділі прокуратури США в Нью-Йорку разом з колишнім адвокатом Дональда Трампа Майклом Коеном. Коен оголосив себе винним у порушенні фінансування виборчої кампанії та інших злочинах.

Також у "команді" Шиффа виявилася Кеті Суреб, що двадцять років пропрацювала в розвідці і Лучіан Сікорський, який працював старшим аналітиком НАТО.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Палаті представників Конгресу США представники демократичної партії вимагають від Білого дому забезпечити повний доступ до документів та контактів президентів Російської Федерації Володимира Путіна і Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа.

Про це стало відомо завдяки повідомленням авторитетного видання The Washington Times.

За інформацією журналістів, листа з відповідною вимогою надіслали голови комітетів по розвідці і нагляду (Адам Шифф), міжнародних справ (Елліот Енгель) та урядової реформи (Еллайджа Каммінгс).

Так, голови комітетів у листі повідомили про намір перевірити заяви ЗМІ про те, що Трамп нібито намагається приховати деталі переговорів з Путіним.

"Якщо ці заяви правдиві, то вони викликають серйозне занепокоєння у сфері нацбезпеки, контррозвідки та міжнародної політики, особливо в контексті активних спроб РФ нанести негативний вплив на американські вибори", - наголошується в листі.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Нагадаємо, Трамп зробив розкішний подарунок Путіну, тисячі військових повернуться додому.

Раніше Знай.uа повідомляв, Путін піде у наступ на ще дві області України.

Також Знай.uа писав, пока Трамп у відрядженні Меланія влаштувала в Білому Домі "50 відтінків сірого".