Відомий український журналіст Станіслав Речинський обурився з приводу надто прискіпливої, на його думку, охорони чинного президента Петра Порошенка.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Петро Олексійович просить, щоб його охороняв Кіровоградський спецназ. Навіть Янукович так свого народу не боявся. Посадіть його вже в танк",- пише Речинський.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українці бурхливо коментують допис журналіста та радника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"В танк і у безодню вод", "В танк і заварити люки", "У мене краща ідея - в підвал його", "За гратами буде надійніше", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, скандал із зіткненням активістів з правоохоронцями в Черкасах оголив найслабшу сторону президента України Петра Порошенка.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це в програмі "Не добрий вечір" заявив її телеведучий Ігор Лесев.

"Силові сутички з Нацдружинами у Києві і Черкасах оголили слабкі сторони Порошенка. Він не готовий до відкритого вуличного протистояння. Порошенко виключно лідер мережевих хом'ячків і бюджетників. Перше він купує. Друге нагинає. Але там, де закінчується тепла ванна – Порошенко починає тонути. Вдумайтеся тільки. Президент країни біжить з власного мітингу. Президент країни!" - зазначив він.

Всі подальші дії, стверджує Лесев, говорять про слабкість і страх чинної влади.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Житомирі зірвали агітаційний мітинг кандидата в президенти України і чинного глави держави Петра Порошенко. Інцидент стався в понеділок, 11 березня.

Кілька десятків радикалів із організації "Національний корпус" прийшли на агітаційний мітинг Порошенко. Там під час виступу президента вони скандували "Ганьба", "Фу" і "Брехло", намагаючись перекричати його слова.

Також Знай.ua писав про те, що у "Національному корпусі" після акцій у Києві і Черкасах заявили про зникнення п'яти активістів.