Колишній мер ісландської столиці Рейк'явіка Йон Гнарр вважає, що кандидату в президенти Володимиру Зеленському слід бути готовим до найгіршого в новій для себе діяльності.

Про це повідомляє "Хвиля".

Варто відзначити, що до приходу у політику основним джерелом заробітку для Гнарра була робота звичайним клоуном. Проте у період найбільшої в історії Ісландії кризи він очолив столицю країни.

Задебільшого противника Гнарра називали його шарлатаном, розумово відсталим та постійно критикували через відсутність політичного досвіду, проте політику в підсумку вдалося стати одним з найуспішніших мерів за всю історію Рейк'явіка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що колишній ісландський мер, який зараз працює клоуном, зробив своєму своєму українському "колезі" Володимиру Зеленському кілька порад.

"Раджу очікувати кращого, але готуватися гіршого. І ще! Володимир, якщо тебе оберуть, головне - не перетрудиться. Тому що здоров'я - понад усе!" - зазначив Ґнарр.

Разом з тим варто відзначити, що кандидат у президенти Володимир Зеленський обговорив із експертами проблеми освіти та науки в Україні та шляхи їх вирішення.

"У нашому штабі зібралися експерти по утворенню з усієї України, які взяли участь в обговоренні програми Володимира і висловили найцікавіші пропозиції щодо реформування освіти", - йдеться в повідомленні.

Серед важливих освітніх питань обговорили найболючіше - мізерні зарплати українських педагогів. Однак у Зеленського разом із експертами визріло вирішення цієї проблеми.

"Як зробити так, щоб професія учителя стала статусною в Україні і, відповідно, отримували гідні зарплати? Якщо платити учителям 4 тисячі доларів на місяць, за рік у масштабах України ця сума виллється у 200 мільйонів доларів на рік. Якщо посадити усіх корупціонерів, результат конфіскації незаконно нажитого майна вистачить, аби забезпечити таку зарплату учителям", - розповіли у Зеленського.

Нагадаємо, Квартал 95 замінували у Києві.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленському вдалося неможливе.

Також "Знай.ua" писав, що у Нацполіції зробили гучну заяву через прослуховування офісу Зеленського.

Володимир Зеленський покращив свої позиції в президентському рейтингу