В Америці у Дональда Трампа розробили план, за яким прийняли рішення залишити в Сирії до тисячі військовослужбовців. І це повністю суперечить заявам, які президент США робив раніше.

Спочатку Дональд Трамп пообіцяв в досить різкій формі повністю вивести війська з Сирії. Таке рішення навіть спричинило за собою його відставку міністра оборони Джеймса Маттіса.

Трамп різко змінив рішення і став менш радикальним у своїх судженнях. Це могло відбутися після невдалих переговорів між адміністрацією Трампа і чиновниками з Європи, Туреччини та курдів.

Чиновники працювали над розробкою плану по створенню безпечної зони у північно-східній частині Сирії для сирійських біженців. На розробку плану пішли місяці, але вони ще не змогли домовитися про те, хто буде підтримувати і патрулювати її.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дане рішення Трампа про те, щоб залишити половину військового контингенту в Сирії, ймовірно, заспокоїть правників Америки, які раніше жорстко розкритикували президента за початковий план.

Раніше повідомлялося, що Державний департамент США вважає українські радикальні організації С14 і Нацкорпус "групами ненависті".

У звіті вказується, що за минулий рік були зафіксовані випадки, коли "групи ненависті" затримували людей при очевидному потуранні правоохоронних органів.

Нагадаємо, Трампа зглянулися над Україною і запропонували допомогу в наступному році. Пентагон вже представив проект відповідного рішення в Конгрес США для подальшого затвердження.

Як повідомляв Знай. ua, Китай США змінюють хід історії. Влада Китаю і США в кінці червня можуть підписати нову торговельну угоду.

Знай. ua писав, що Трампа міцно взялися за автогіганта Volkswagen. Комісія подала позов до Volkswagen і її екс-генеральному директорові Мартіну Винтеркорну.