Відомий український юрист продовжує оприлюднювати розгромні публікації з приводу корумпованості української влади, кожного разу знаходячи ряд обгрунтованих фактів, які свідчать не на користь можновладців.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Корупція - бич України, вважає юрист і ділиться думками з цього приводу у Facebook.

"2018 року середня зарплата в Китаї досягла 1000 доларів на місяць. І це сталося в державі, де проживає більше мільярда людей. В державі, де ще 20 років тому панували голод і злидні. Китайці за кілька десятиліть змогли перетворити бідну і відсталу країну в розвинену державу.Тільки завдяки залізному порядку, старанній праці та жорсткій боротьбі з корупцією Китай досяг такого фантастичного результату. А ось деякі злочини, за які в Китаї передбачена смертна кара: державна зрада, сепаратизм, виробництво та реалізація підроблених медикаментів, умисне вбивство, згвалтування, продаж, перевезення, виготовлення наркотиків, поставка непридатного військового обладнання, створення непридатних військових споруд, розкрадання державного майна, хабарництво, розкрадання військового обладнання, матеріальних запасів армії, зброї, боєприпасів, вибухових речовин. Ось саме так виглядає Китайське правосуддя, а також невідворотність покарання. Я дуже сподіваюся, що наступний президент України візьме приклад із мудрих китайців. І нарешті наведе порядок в нашій державі", - пише Михайло Шнайдер.

В 2018 году Средняя Зарплата в Китае достигла 1000 ДОЛЛАРОВ в Месяц. И это произошло в Государстве, где проживает более...

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 28 maart 2019

Українці у свою чергу активно прокоментували публікацію юриста.

"Посадити років так на 500, так і будуть заздрити тим, кого в Китаї розстрілюють", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, відомий український журналіст Дмитро Гордон поспілкувався у контексті "гарячої" сьогодні теми в Україні - президентських виборів та оцінив роботу Порошенка за 5 років перебування на посту глави держави.

Як повідомляв раніше Знай.ua, більше 30 нардепів стали фігурантами кримінальних справ - їх можливі злочини розслідують слідчі з ДБР.

Також Знай.ua писав про те, що поки кандидати намагаються звабити виборців чисельними білбордами та агітаційною рекламою по радіо і телебаченню, правоохоронні органи ведуть слідство щодо незаконних методів.