В Одесі організували концерт на підтримку кандидата у президенти Петра Порошенка, у ньому взяли участь мер Києва Віталій Кличко та міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Про це зазначили в ефірі одного з телеканалів.

Відзначається, що поблизу Дюка встановили сцену та цілих 5 агітнаметів відбувся концерт на підтримку кандидата у президенти Петра Порошенка.

На сцені разом із Порошенком були присутні мер Одеси Геннадій Труханов та мер Києва Віталій Кличко. Вони також встигли висловити повну підтримку Петру Порошенку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, журналіст Олександр Дубінський заявив, що Кіпрський суд, Британське агентство по шахрайству в особливо великих розмірах (SFO) і організація Євросоюзу по боротьбі з шахрайством (OLAF) відкрили кейси з відмивання коштів Порошенком, Гладковським та Кононеком.

За словами журналіста проти українських чиновників та чинного президента відкрили справи через ймовірне відмивання грошей, ухилення від сплати податків і фіктивному підприємництву в Британії, ЄС і на Кіпрі.

Нагадаємо, відомий український журналіст Дмитро Гордон поспілкувався у контексті "гарячої" сьогодні теми в Україні - президентських виборів та оцінив роботу Порошенка за 5 років перебування на посту глави держави.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий український політик, громадський діяч та десидент Степан Хмара прокоментував приїзд чинного президента Петра Порошенка до Львова у четвер, 28 березня. Варто нагадати, що через візит гаранта у місті були введені безпрецедентні заходи безпеки, однак це не завадило протестам активістів, які вимагають розслідування корупційного скандалу із Укроборонпром.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Марчук розповів, що Росія все ще може влаштувати повноцінне вторгнення на українську територію під приводом "захисту народу від кровопролиття". Так, Марчук закликає не будувати ілюзій, що російське вторгнення буде нагадувати вторгнення військ нацистської Німеччини у 1941 році.

За Порошенко не голосуйте, але гроші беріть - Пальчевський. Вибори в Україні 2019