Російський президент Володимир Путін знову став посміховиськом на публіці

На цей раз Володимир Путін осоромився в рамках візиту в Киргизії.

Про це повідомив пропагандист Дмитро Смирнов.

"Не бійся, не бійся": Володимир Путін, орловський скакун з морквою і полохливе щеня Шерхан", - йдеться у підписі до відео, на якому президент РФ годує коня в Бішкеку.

Публікація викликала сміх у користувачів соцмережі, які зазначили, що Володимир Путін став зовсім полохливим на публіці.

"Діма,морячки з 9 т героїну передають привіт з Кабо-Верде, просили списати іпотеку, поки мотають термін", "Все скаче і скаче", "Чому людина з собачкою не впала на коліна і не бив поклони?", "Фейковий президент", "Діда весь трясеться від страху", "Чому Путін не сів на коня? Лавку не підібрали?", — жартують вони в коментарях під публікацією.
Раніше повідомлялося, що мережа сміється з відео, на якому Путін привітав російських спортсменів. При цьому практично всі вони були однакового або ж меншого зростання ніж лідер країни-агресора. При цьому організатори зустрічі забули про особистих охоронців Путіна, які були значно вище нього: "Спортсменів сьогодні для зустрічі з президентом РФ суворо відкалібрував по Путіну, а ось охорону - ні. Якось незручно вийшло: на спортсменів Путін навіть зверху вниз може споглядати, дрібних побрали, а охороні - хіба лисиною пахви полірувати...))".
Також повідомлялося, що окружний адміністративний суд міста Києва порахував, що довідка СБУ про Федора Добронравова складена з порушенням нормативних вимог і при відсутності належних обгрунтувань. Скандальному російському акторові театру і кіно Федору Добронравову скасували заборону на в'їзд в Україну. Крім того, анульовано рішення про те, що в Україні не можна показувати деякі фільми з його участю.

Нагадаємо, "російський світ" пускає щупальця по всьому світу: цілу країну перетворили на центр кібератак.

Як повідомляв Знай.uа, Путін зробить собі "харакірі" на кримському пісочку: Він ошелешив прогнозом, українці тиснуть руку.

Знай.uа писав, другові Путіна винесли вирок в Україні: відповість за все.