У день президентських виборів в Україні в неділю, 31 березня, на дільницях традиційно прогриміла серія гучних скандалів.

вибори в Україні
вибори в Україні

У одному із інцидентів фігурують голова Житомирської ОДА Ігор Гундич та мер Житомира Сергій Сухомлин, які сфотографувалися з розгорнутим бюлетенем біля скриньки після голосування, повідомляє ОПОРА.

Відповідні фото політики опублікували на своїх сторінках у Facebook.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Проголосував за продовження реформ!", – заявив Гундич.

"На світлині він тримає в руках розгорнутий бюлетень, який опускає в скриньку для голосування. Прізвища кандидатів та позначки на фото розмиті, однак можна припустити, що коли було зроблено це фото, інші особи, які є на дільниці, могли побачити відмітку, за кого Гундич віддав свій голос", - зазначають в ОПОРІ.

Нагадаємо, ситуація у Києві у день виборів 31 березня неспокійна, серед людей панує напруження та очікування провокацій.

Як стало відомо, наразі у центрі столиці під будівлею ЦВК помітили юрбу молодиків, подібних зовнішньо на так званих тутішок - найманих і засланих козачків, які готові влаштувати за гроші будь-яку провокації.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у день виборів президента, 31 березня, в мережі з'явилася картинка, яка відразу викликала ажіотаж у українців. Відповідний пост опублікувало спільнота "Шляхта не працює" у Facebook.

вибори в Україні
вибори в Україні

Картинку в соціальній мережі опублікували близько ранку 31 березня. За полня вона вже встигла зібрати майже три тисячі репостов і ще більше лайків.

Для створення комічної ситуації взяли кадр з мультфільму "Спляча красуня", де принц тягнеться для поцілунку зі сплячою дівчиною. Цю ситуацію обіграли, ніби принц намагається розбудити красуню словами: "Кохана, прокинься тре йти голосувати".

Масові перепалки у соцмережах між користувачами з приводу кандидатів стали прямою наслідком цілої низки факторів.

Також Знай.ua писав про те, що суперечки та дискусії між прихильниками різних кандидатів на посаду Президента країни – звичайна справа.