Кандидат у президенти України Владимир Зеленский у своєму виборчому штабі відсвяткував перший день виборів. Він розповів про свої емоції після публікації даних екзит-полів і зіграв у пінг-понг з журналістом.

Зеленський поділився, що емоції у нього класні, і додав, що "це тільки початок".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Так, журналіст зіграв із Зеленським у пінг-понг, і попросив за виграш інтерв'ю між першим і другим туром виборів. Варто зазначити, що Володимир все ж програв, тому ексклюзивне інтерв'ю можна чекати.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зеленський подякував усім виборцям, які віддали за нього свій голос і "потролив" політичну агітацію Петра Порошенка.

"Хочу подякувати всім, хто віддав голос "не по приколу", хто віддав голос за надію, за країну мрії! Екзит-полів багато, а переможець - один", - заявив Зеленський.

Раніше повідомлялося, що штаб Зеленського викликав поліцію на ділянку в Миколаєві за грубе порушення виборчого законодавства.

Офіційні спостерігачі команди "Зе" заявили про порушення на ділянці №480810 у виборчому окрузі №128, яка розташована в будівлі по вулиці Айвазовського 6а в Корабельному районі Миколаєва. Члени цієї дільничної виборчої комісії до закінчення голосування підписали 19 протоколів про підрахунок голосів.
Нагадаємо, кандидат у президенти і лідер рейтингів екзит-полів Володимир Зеленський відповів на запитання щодо дебатів. Зеленський заявив, що під час останніх дебатів у нього був концерт, і він не міг "підставити людей".
Раніше Знай.uа повідомляв, Анатолій Гриценко з командою буде брати участь у парламентських виборах. Про це заявив сам кандидат на брифінгу після оголошення попередніх результатів екзит-полів.
Також Знай.uа писав, кандидат у президенти і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що відмовляється визнавати результати екзит-полів, за даними яких вона не проходить у другий тур президентських виборів