Колишній президент Грузії та екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі готується повернутися в Україну всупереч забороні діючого президента Петра Порошенка.

Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко
Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко

Про це повідомляє Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що сьогодні вже усім зрозуміло, що після виборів розстановка сил в країні кардинально зміниться.

У контексті цього "політичного перерозподілу" Саакашвілі зізнався, що обов’язково приїде в Україну. Однак він зробить це тільки після того, як "Петро Порошенко зазнає поразки у другому турі виборів".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“У мене немає гальм, я досить відчайдушний, я можу і полетіти. Але коли я минулого разу приїжджав на Україну, деякі з моїх друзів багато місяців провели там в тюрмах, щодо десятків з них до цих пір порушені кримінальні справи, їх тягають по судах”, – нагадав політик.

Саакашвілі заявив, що поки що не хоче давати Петру Порошенко привід для залякування. На його думку, президент може підняти галас навколо порушення державного кордону.

Екс-губернатор Одещини очікує, що відразу після виборів його спокійно пропустять.

“22 квітня, як тільки всі зрозуміють, що Порошенко все, вже більше не жилець в президентському палаці, прикордонники, мої старі колеги, тому що я колись служив прикордонником в бориспільському аеропорту, пропустять мене з великим задоволенням. Я про це добре обізнаний”, – резюмував Саакашвілі.

Нагадаємо, екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі закликав демократичні сили підтримати кандидатуру Володимира Зеленського без всяких умов.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський вже встиг віддати свій голос на дільниці.

Побачене вже оцінив лідер "Руху нових сил", екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі. Він зробив висновок, що Зеленський – пряма протилежність всім політикам, яких він знає.

Також Знай.ua писав про те, що Антон Геращенко прокоментував результати першого туру виборів президента України та поділився власним прогнозом щодо другого, у якому зустрінуться Петро Порошенко та Володимир Зеленський.