Колишній президент України Леонід Кравчук прокоментував результати першого туру виборів президента України. Так, за результатами голосування перемогу отримав шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський.

Перший президент незалежної України Леонід Кравчук прокоментував ситуацію, яка складеться у другому турі президентських виборів в Україні.

Він пояснив, що 16% голосів виборців, чинний президент України Петро Порошенко отримав з-за настроїв в суспільстві, війни, корупції і бідності.

При цьому екс-президент зазначив, що у Володимира Зеленського рейтинг виявився на рівні 31%, що практично в два рази більше, ніж у Порошенка.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

Кравчук вважає, що у діючого президента немає шансів на перемогу в другому турі президентських виборів. Леонід Кравчук зазначив, що якщо правильно вибрати стратегію і знайти грамотні рішення, в які повірить суспільство, у Зеленського шанси на перемогу будуть вище.

"Так що на сьогоднішній день можу сказати, що Зеленський має більше шансів на перемогу, ніж Петро Порошенко", - зазначає Кравчук.

Раніше повідомлялося, що радник шоумена і кандидата в президенти України Володимира Зеленського Руслан Рябошапка зазначив, що не бачить сенсу в проведенні дебатів з чинним президентом і запропонував Петру Порошенку провести їх з олігархом Ігорем Коломойським.

Нагадаємо, Порошенко помстився Коломойському за ганебний програш на виборах.

Як повідомляв Знай. ua, кому дістануться голоси переможених Тимошенко, Гриценко та інших.

Знай. ua писав, що Тимошенко зізналася, кого підтримає в другому турі.