Скандальний екс-нардеп та лідер партії 5.10 Геннадій Балашов вибухнув люттю через результати першого туру президентських виборів, які свідчать про високий рівень довіри українців до Володимира Зеленського.

Гнівний месседж політик лишив на своїй сторінці у Twitter.

Балашов накинувся на українців, які голосували за Зеленського, і почав покривати їх останніми словами, повідомивши про те, що "партія 5.10 припиняє свою діяльність".

"Усі, хто голосував за Зеленського, від партії 5.10 ідіть на*уй, дов**йоби і криси", "Дякую всім, хто хоче 5.10, а проголосував за Зеленського. Мудрий мій народ", - написав Балашов.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, шоумен Володимир Зеленський виграв перший тур виборів президента України зі значним відривом від чинного гаранта Петра Порошенка.

Однак вже після оголошення перших результатів екзит-полів, Порошенко поводив себе так, ніби Зеленський йому не конкурент, називаючи того "маріонеткою Коломойського". Журналіст Ігор Лесев дав декілька порад команді шоумена.

Про це він написав на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, що пройшли в другий тур, взяти участь у дебатах. Одразу після оголошення перших результатів екзит-полів Володимир Зеленський погодився взяти у них участь.

Однак зараз у команді шоумена заявлять, що для цього необхідно виконати декілька умов.

Про це розповів радник кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков.

"Володимир Зеленський вже чітко дав зрозуміти, що готовий до дебатів, і йому абсолютно все одно, чи буде це Порошенко, Тимошенко або якийсь інший кандидат", - сказав Разумков.

Також Знай.ua писав про те, що Андрій Пальчевський поділився своїми враженнями про результати першого туру президентських виборів в Україні, які відбулися 31 березня.