Кандидат у президенти Володимир Зеленський після згоди опонента Петра Порошенка взяти участь у дебатах, які мають відбутися в НСК "Олімпійський", очікує виконання всіх умов, озвучених раніше.

Володимир Зеленський

Про це з заявив координатор штабу слуги народу Олександр Корнієнко.

"Ми продовжуємо чекати вибачень від Порошенка, оскільки він не відповів на всі запитання, які йому були задані Володимиром. Мова йде не просто у відповіді - стадіон чи не стадіон, а й у вибаченнях за те, що він говорив на адресу Володимира Зеленського", - наголосив Корнієнко.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що всього в своєму відеозапрошенні Володимир Зеленський озвучив три умови участі у дебатах з Порошенком: по-перше, вони повинні пройти на НСК "Олімпійський" з можливістю присутності всіх журналістів і трансляції заходу на всіх каналах; по-друге, кандидати повинні пройти тест на вміст алкоголю і наркотиків у крові. По-третє, слуга народу зажадав від Порошенко публічно визнати, що "дебати пройдуть не з маріонеткою Кремля чи Коломойського, не з ватником, не з малороссом, не з бидлом, не з клоуном, а з кандидатом у президенти Володимиром Зелінським".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У своєму повторному зверненні Петро Порошенко погодився на дебати на стадіоні. При цьому він додав, що за законом вони повинні проходити на базі Громадського телебачення.

"Але стадіон, так стадіон. Я чекаю Вас, Володимир Олександрович", - заявив Порошенко.

Таким чином, він задовольнив лише одну умову Зеленського - і то, не підтвердивши вимога про доступ усіх журналістів.

При цьому на те, щоб виконати всі умови Зеленського, у Порошенка залишається ще кілька годин на роздуми Володимир дав опоненту 24 години.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, кандидат у президенти України та переможець першого туру Володимир Зеленський звернувся до українців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чинний президент України Петро Порошенко відповів головному опоненту на виборах президента Володимиру Зеленському на пропозиції щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Також Знай.ua писав про те, що на виборах в Україні - 2019 розгорівся великий скандал у зв'язку з тим, що далеко не всі, хто прийшов на вибори, зміг проголосувати.