За іформацією журналістів кримінальний авторитет "Пупс" отримав завдання зірвати другий тур виборів президента України.

Про це повідомляє "Аргументум"

Зокрема, відзначається, нібито чинний президент Петро Порошенко спробує певним чином перенести другий тур виборів.

Для цього кримінальний авторитет "Пупс" спробує дестабілізувати ситуацію в окремих регіонах України.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Відзначається, що за данними ЗМІ "Пупс" за допомогою кишенькової організації псевдоветеранів буде проводити провокації проти лідера президентської гонки Володимира Зеленського.

Варто нагадати, що відомий політолог Юрій Романенко жорстко пройшовся по основних міфах, які масово тиражує виборчий штаб Петра Порошенка.

За словами Романенка штаб чинного президента розпочав розганяти у мережі нову ідею, яка повністю базується на страхові. Нібито є певна кількість бізнесменів в Україні, які вірять та сподіваються на перемогу Порошенка у другому турі виборів, проте якщо виграє Зеленський вони нібито всі разом перенесуть свої бізнеси закордон.

Нагадаємо, міжнародне рейтингове агентство Moody`s висловило прогноз щодо перших кроків та подальшого вектору політики Володимира Зеленського, якщо він стане президентом України.

Як повідомляв "Знай.ua", український політик, нещодавній кандидат у президенти України Анатолій Гриценко заявив, що більше не має бажання балотуватися в президенти.

Також "Знай.ua" писав, що відомий політолог Юрій Романенко розвінчав міф, який усіма силами намагалася створити навколо себе команда чинного глави держави Петра Порошенка усі ці 5 років - про глибокий професіоналізм та "незамінність" власників головних портфелів при "легітимному".

Порошенко зрадив армію - Arty Green. Чому військові голосують за Зеленського