У п'ятницю зранку, 5 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський буквально "обеззброїв" свого опонента Петра Порошенка - він здав аналізи на наркотики та алкоголь.

Володимир Зеленський

Варто нагадати, що це була одна із умов слуги народу до чинного президента, яку той поки так і не виконав.

Журналіст Знай.uа побував на місц події у клініці, де проходив обстеження Зеленський.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У коментарі журналістам слуга народу відзначив, що із свого боку виконав усі умови та порадив слідкувати за офіційними заявами його штабу.

Нагадаємо, чинний президент Петро Порошенко прийняв виклик кандидата на найвищу посаду країни Володимира Зеленського і чекає суперника в медпункті в рамках підготовки до дебатів.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

У штабі чинного глави держави повідомили, що Петро Порошенко, в рамках виконання скандальних умов для дебатів, які поставив Володимир Зеленський, у п'ятницю, 5 квітня чекає свого опонента в медпункті стадіону "Олімпійський".

Про це сказав на брифінгу 4 квітня Олег Медведєв - спікер виборчого штабу Порошенка.

"У рамках підготовки до дебатів, Петро Порошенко завтра о 9:00 ранку чекатиме Володимира Зеленського в медичному пункті стадіону" Олімпійський "для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків", - сказав Медведєв.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Так він заявив, що "арбітром", незалежним суддею дебатів повинна бути кандидатка, посіла третє місце в першому турі президентських виборів Юлія Тимошенко. Так, відеозвернення до Тимошенко з'явилося на каналі "Зе!Команди".

Також Знай.ua писав про те, що народна депутатка від партії "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова заявила, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві.