21 квітня відбудеться другий тур виборів Президента України, в якому беруть участь 2 кандидати: Володимир Зеленський і Петро Порошенко. У всіх програмах, усі експерти і всі українці вже вздовж і впоперек обговорили передвиборчі програми, політичні амбіції та джерела фінансування, але юрист Михайло Шнайдер запропонував свій варіант вибору. На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він поділився фото, яке наочно демонструє "зажирілу владу" і "нову ефективну силу", яка намагається пробитися.

Какой из этих двух "Спортсменов" вам Больше по душе, Друзья?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 6 april 2019

"Який з цих двох "Спортсменів" вам більше по душі, друзі?" - цікавиться Шнайдер.

Українці в коментарях діляться своїми аспектами майбутнього вибору:
"Нас з вибором ставлять до стінки! Але гірше Потрошенка просто бути не може! І тому я віддам свій голос Зеленському!", "Будяк в лайні цвіте... Тим і раді!", "До того ж гарний,з жіночою красою-черево, відвислий зад, висячі щоки - це надихає! Відразу видно суворий до себе і стриманий,чужого не візьме і не ледачий!", "По суті фотографія дуже добре характеризує ситу стару, корумпированную систему і нову ще не встигла змужніти, пустити коріння у владу і покритися жирком", "Це ракурс у всьому винен)", "Питання неправильне.. який з цих двох.. мудріший і відповідальніший, і простий, і совісний професіонал.. за всіма напрямами посади Президента.. я думаю так треба написати заголовок!", "В здоровому тілі здоровий дух", "Просто Зеленський вже здав аналізи, а гарант ні...", "Коли у чоловіка низький рівень тестостерону, у нього не тільки млява ерекція, а що найголовніше нам.... Мізки туго розуміють", "Краса та здоров'я"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Зеленський розповів про свої перші поїздки на посту Президента України.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Романенко розповів, що підкосить Порошенко.

Також, портал Знай.ua писав про нове місце для дебатів для Зеленського і Порошенка.