Керівник студії "Квартал 95" та кандидат у президенти України Володимир Зеленський виграв перший тур. Він обіцяв представити свою команду після того, як пройде у другий тур. Відомий український політолог Юрій Романенко заявив, що Зеленському варто призначити на посаду міністра оборони Анатолія Гриценка.

Відповідний допис він опублікував на власному телеграм-каналі.

"Я думаю, що Зеленському потрібно призначити Гриценка міністром оборони. Це зніме питання щодо євроінтеграції та покращить комунікацію з Заходом. Плюс остаточно вб'є метання Порошенка з приводу Росії. Це раціональний і вбивчий хід. Хоча б на проміжний період до парламентських виборів", - йдеться в дописі.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Окрім того Юрій Романенко заявив, що після перемоги у другому турі Володимиру Зеленському варто найбільше контролювати силовий блок. А всі рішення у сфері економіки України варто перекласти на Верховну Раду.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До слова, у команді кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіли, якою мовою буде розмовляти майбутній гарант, якщо у другому турі виборів переможе лідер "ЗеКоманди". Так, він почне розмовляти виключно рідною українською мовою.

Зазначимо, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів та висунув чинному президенту України та своєму опоненту на виборах 2019 умови, за яких вони мають відбутися.

Відповідне відео з'явилося на сторінках "Зе! Команди" у соціальних мережах.

"Звертаюсь до Петра Порошенка. Ви кличете мене на дебати. Мріяли, що я втечу, відморожуся, заховаюся? Ні, я це не ви у 2014 році. Я приймаю виклик. Ось мої умови: чекаю вас тут, на НСК "Олімпійський". Дебати відбудуться перед народом України", - сказав Зеленський

Нагадаємо, що "Зеленський буде головнокомандувачем!": Геращенко розповів, що станеться з незгодними.

Як повідомляв "Знай.ua", Порошенку і Зеленському запропонували нове місце для дебатів.

Також "Знай.ua" писав, що відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.