Російська опозиційна журналістка і письменниця Юлія Латиніна заявила, що немає нічого поганого в перемозі новоспеченого політика Володимира Зеленського на президентських виборах в Україні, пише Politeka.

У своїй авторській передачі журналістка по пунктах висловила думку щодо можливого президентства Володимира Зеленського. І пояснила, чому він - не найгірша кандидатура на президентських виборах в Україні.

Зеленський

“Коли нам кажуть, що у Зеленського немає плану швидкого припинення війни на сході. Правда? А у кого – небудь він є? От скажіть, хто припинить війну на сході, якщо Росія не хоче її припиняти. І як ви це зробите. Якщо ви мені розповісте, як ви це зробите, я скажу, що ви брешете”, – заявила одна з противниць Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Крім цього, Юлія Латиніна заспокоїла українців з приводу відсутності досвіду у шоумена і новоспеченого політика Володимира Зеленського.

“У нього немає досвіду, у Зеленського? Перекладається: Він ще не навчився красти, як всі українські політики. У нього немає команди? Перекладається: У нього немає тих, хто знає, де що лежить, щоб вкрасти. Не вийде - через 4 роки переоберуть”, – підкреслила вона.

Латиніна

Латиніна переконана, що в цьому і є головне досягнення Революції Гідності. Вона резюмувала, що якщо український народ зробив помилку, він матиме шанс через 4 роки все виправити. Аналогічно, як не було трагедії в перемозі Порошенка, так само тепер - немає трагедії і в перемозі Зеленського.

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський звернувся до українців із відео, в якому подякував усім за проведення чесних і прозорих виборів і підтримку його, як кандидата у президенти.

Нагадаємо, раніше йшлося, що "не з його яйцями грати на полі Зеленського": скандальний шоумен різко осадив Порошенка перед дебатами.