Журналіст Михайло Подоляк прокоментував методи "реваншу" чинного президента Петра Порошенка, якого обійшов Володимир Зеленський у першому турі виборів.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідну публікацію він розмістив на своїй сторінці у Facebook, назвавши її "брехливою відлигою".

"Тепер я точно все зроблю інакше... Посаджу трьох друзів. Дам реальні свободи. Поміняю свою кадрову політику. Відмовлюся від друзів-злодіїв і оскаженілої мережевої псі-армії. Зламаю всю ту феодально-кримінальну вертикаль, яку дбайливо будував солодкі п'ять років..." Серйозно? Ні, я розумію, що у нас виборча кампанія і тільки ледачий зараз не ставить рекорди по брехні... Але щоб так примітивно? Невже хтось досі ще не оцінив відповідність його слів справах?.. Адже навіть зараз, коли формально вирішується в тому числі і особиста доля ПА, він пропонує нам тільки нескінченний словесний пафос. Взагалі ніяких справ і ніякої конкретики. Громадянин Гордєєв, якого обґрунтовано підозрюють у замовленні вбивства активістки Гандзюк, написав слізне прохання про відставку. Тому що його... інформаційно закіллерили... Відмінно. Ось тепер вже точно потрібно продовжити цих хлопців на другий термін (сарказм). Тобто. Петро Олексійович навіть відлигу повноцінно організувати не зміг. Щоб реальні справи, відставки, кримінал, жорсткі укази, розірвані злодії. Все по мінімуму. Знову слова. Тільки інтонація на цей раз більш слізлива і прохальна... Ну можна ще викликати до себе в кабінет якусь групу дивних особин, "які пісяються від близькості до першої особи", поплескати їх по плечу. І ось вони вже зворушливо так закочують очі в pr-екстазі: "він обіцяв круті реформи". Ось п'ять років тільки жерли, принижували, опускали, забовтують, але зараз - демонстративно нагнувши країну адмінкою і фальсифікаціями - почнуться реформи. Ну і дуже ефектно виглядає це шизофренічне. З одного боку - "я вас почув і все зрозумів". А з іншого, майже відразу, але з потроєною енергією - "ви всі, хто проти мене - п'ята колона, заплутинці, слабаки, зрадники". Знаєте, що буває після таких брехливих відлиг? Помста. Ще більше закручування гайок. Виміщення злоби за свій страх. Безмежний тиск. Скорочення свобод. І придушення будь-яких сильних альтернатив. Щоб не повторився страх весни-2019). Така собі похмура п'ятирічка-2, яка неминуче призведе до Повстання. Тому що у всій цієї "відлиги ПА" немає головного - реального поваги і реального каяття за не зроблене...", написав Подоляк.

лживая оттепель...) «Теперь я точно все сделаю иначе... Посажу трёх друзей. Дам реальные свободы. Поменяю свою кадровую...

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців
Показати ще
Geplaatst door Михаил Подоляк op Zondag 7 april 2019

Нагадаємо, Петро Порошенко практично приречений як кандидат на президентських виборах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Зеленський звернувся до українців і подякував усім за відповідальність та прозорість.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко звернувся до всієї україни і Зеленського, почавши не тільки висувати свої умови, але і знову намагатися образити свого опонента.