Президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив незвичайну заяву.

На його думку, на виборах президента України переможе нинішній президент Петро Порошенко.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

"Після першого туру лідирує Зеленський, Порошенко від нього відстає. Як закінчиться другий тур, ніхто не зважиться передбачити. Я все-таки схильний думати, що ці президентські вибори виграє Порошенко", - каже Лукашенко.

Він зазначає, що не буде займатися аналітикою і порівнювати двох кандидатів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За його словами, якщо громадяни України вважають, що жоден з кандидатів не підходить на посаду нового президента України, то потрібні ще одні вибори.

"Хай мене пробачать українці, але хочу їм сказати: якщо немає за кого голосувати, то і голосувати не треба. Навіщо голосувати за людину, яка є невпевненою, адже українці такий важкий політичний шлях пройшли за останні роки. Вони вже наїлися незрозумілих обіцянок. Вони, вже багато разів ризикуючи, вірили політикам і підтримували. І весь час виходило навпаки. Останні роки досвід українського народу - свідоцтво того, що не можна ризикувати. Якщо вже не виходить, якщо не за кого голосувати - значить, повторні вибори. Мені здається, це краще, ніж черговий раз ризикнути, проголосувати, а потім гірко каятися десять або більше років", стверджував лідер Білорусі.

Варто нагадати, що Президент Російської Федерації Володимир Путин знову зганьбився на публіці

Приводом для глузувань стала зустріч з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, на якій Володимир Путін отримав «подарунок» у вигляді декількох мішків з картоплею.

Про це у своєму Twitter написав пропагандист Дмитро Смирнов.

«Пєскову було важко сказати, що було приготовлено Путіним з подарованої Лукашенко картоплі: Я в домашній кухні президента, в прямому сенсі цього слова, не беру участь. Але, природно, сільськогосподарська продукція Білорусі добре відома і вона, дійсно, високої якості», — йдеться у підписі до відео.

Ще ми писали, що Білоруський президент Олександр Лукашенко думає, що в даний момент необхідно зайнятися российско-білоруською інтеграцією. Таку заяву він озвучив під час святкування 20-річчя створення Союзної держави Білорусі і Росії.

Про це стало відомо завядки повідомленню прес-служби білоруського президента.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Нагадаємо, Білоруси тролять Лукашенко за коров'яче лайно

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лукашенко готується втекти за кордон

Також Знай.ua" писав про те, що Лукашенко зібрався у відставку