Експерти розповіли, як можуть проголосувати виборці рейтингових кандидатів, які не потрапили до другого туру - Юлії Тимошенко та Анатолія Гриценка.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Про повідомив заступник директора центру імені Разумкова Михайло Міщенко під час брифінгу.

Виборці найбільш рейтингових кандидатів у президенти, які не потрапили до другого туру, схиляються голосувати за шоумена Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Електорат найбільш рейтингових політиків, які не вийшли до другого туру, більше схиляється голосувати за Зеленського, ніж за Порошенко. Але це було опитування ще до першого туру. Значний вплив на позицію електорату того чи іншого політика буде надавати заклик самого кандидата", - підкреслив Міщенко.

Окрім того експерт додав, що за результатами одного з передвиборних опитувань серед тих, хто голосував за кандидата в президенти, лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко, 41% респондентів відповіли, що будуть голосувати за Зеленського, і лише 10% - за чинного президента Петра Порошенка.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Серед виборців, які голосували за лідера "Опозиційною платформи - За життя" Юрія Бойка, 35% відповіли, що голосуватимуть за Зеленського і тільки 2% за Порошенка.

Серед тих, хто голосував за лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка, 25% - за Зеленського, 19% - Порошенко.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Також зазначається, що 32% електорату лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка готові проголосувати за Зеленського, а 16% планували віддати свій голос за Порошенка.

Нагадаємо, 6 квітня Володимир Зеленський провів зустріч з представниками наглядової ради Ялтинської європейської стратегії (YES).

Володимир Зеленський

Вони разом обговорили перспективи та майбутні реформи в Україні, а також курс на НАТО та ЄС, які залишаються незмінними.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 8 квітня, голова Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія назвав точну вартість проведення дебатів між кандидатами в президенти Володимиром Зеленським і Петром Порошенком на НСК Олімпійський.

Також Знай.ua писав про те, що чинний президент України Петро Порошенко погодився на дебати, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський".