Політолог Дмитро Суворов дав оцінку роботі екс-губернатора Одещини Михеїла Саакашвілі, якого звільнив зі сканалом чинний глава держави Петро Порошенко.

Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко
Міхеіл Саакашвілі і Петро Порошенко

Відповідну публікацію він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

"Михайлу Саакашвілі після відставки винесли вирок - не впорався. Слабкий був губернатор на думку підконтрольних Петру Порошенку ЗМІ. Деякі навіть називали найгіршим. Зараз у відставку відправлений наступний після Саакашвілі губернатор Одеської області. І я зловив себе на думці, що не знаю його прізвища. Чим він займався, що зробив для регіону, яку користь приніс - теж не знаю. Порожнє місце, як не крути. Так, є думка, що чиновники не повинні бути публічними, тихо працювати - ось їх завдання. Сірість і непомітність можна поважати, але все-таки ми живемо в 21-му столітті. В Європі. Люди, які платять податки, мають право знати, чим займається влада", - відзначає Суворов.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Політолог додає, що якщо Президент не соромиться здавати аналізи, то чиновникам не повинно бути соромно звітувати про свою роботу. Губернатор Саакашвілі у цьому контексті завжди був публічним високопосадовцем.

"То він з горіховою мафією бореться, то пляжі звільняє від олігархів, то їде в Київ домагатися демонополізації авіаринку (і добився). Центр адміністративних послуг, чесна митниця, будівництво автобану Одеса-Рені, скасування ліцензій для виноробів - це півтора губернаторських року. Мало? Не впорався? Наступний керівник зробив більше? Вибачте, але прізвище практично будь-якого українського губернатора треба гуглити. Про їх успіхи інформації ще менше. Вся країна знає, що вони крадуть, але ніхто не знає яка від них користь. По системі оцінок Кабміну рейтинг губернаторів очолює голова Дніпропетровської області. За чинного Президента в першому турі там проголосувало 8% виборців - так оцінили роботу люди. А в Одеській області за Петра Порошенка проголосували 9% жителів. При губернаторі Саакашвілі підтримка влади в регіоні була в рази вище. Але брехуни і маніпулятори повісили ярлик "не впорався". На нього - кращого губернатора в історії України", - резюмував Суворов.

Дмитро Суворов ---------- Михаилу Саакашвили после отставки вынесли приговор - не справился. Слабый был губернатор по...

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Maandag 8 april 2019

Нагадаємо, колишній губернатор Одеської області, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі звернувся до чинного президента України Петра Порошенка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український президент Петро Порошенко зовсім не алкоголік і всі свої вчинки робить цілком усвідомлено.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко погодився на дебати, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський".