Вся Україна в очікуванні другого туру виборів, адже народ сподівається на те, що після цього народного волевиявлення в країні все зміниться. Команда Порошенка у свою чергу вражає все більшими і більшими доходами, гучними скандалами і темними справами, на яких українці акцентують свою увагу. На цей раз під прицілами опинився і відомий народний депутат Блоку Петра Порошенка Олександр Грановський. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав юрист Михайло Шнайдер.

#КОМАНДАПОРОШЕНКО Это Народный Депутат Украины от партии "БПП" Александр Грановский. Александр Михайлович МИЛЛИАРДЕР. Он...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 8 april 2019

"Це народний депутат України від партії "БПП" Олександр Грановський. Олександр Михайлович мільярдер. Він вирішує буквально всі можливі питання. Він вибудовує схеми, придумує теми та розподіляє потоки. Ще Олександр Михайлович підтримує Петра Олексійовича. Адже чинний "гарант" забезпечує йому шикарне життя і надає просто необмежені можливості. Олександр Михайлович сподівається на те, що Петро Олексійович залишиться на другий термін. А ви думайте і робіть висновки, друзі. Залишилося лише 13 днів."

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Олександра Грановського називають "смотрящим" від глави держави. Він не раз був замішаний у скандалах, як наприклад, коли витратив у 4 рази більше, ніж заробив, виходячи з декларації.

Українці не могли не відреагувати на інформацію про таку кричущу особистість:

"Морда скоро трісне.. Фу рожа. Скоро кінець їм всім настане..розкуркулювати будемо", "Обличчя нинішньої влади. Красиво, натхненно, відчувається святість", "БПП-суцільний парад виродків", " Містер позитивчик", "Бидло ненаситне.Горіти тобі в пеклі.", "Харя гарна, видно шоколад і бабло Пороха", "Рідкісний мерзотник, людина(якщо можна назвати таким) для якого немає берегів цинізму і зажерливості!!! Абсолютно відбитий на всю голову бєспрєдєльщик!!! Головний решальщик при Петі! Тільки через нього одного треба було гнати Порошенківську владу!"

"На жаль, такі «решальщики» затребувані при будь-якій владі. Так що він нас всіх «продасть, купить і знову продасть, але вже дорожче", "Чому ж цей бідолашний, так схуд, що в Україні голод настав.", "Цю свиню разом із злодієм порохом на бойню", "В оточенні гаранта навіть симпатичних осіб немає. Хоча б таких, щоб влазили в екрани

Нагадаємо, Олександр Грановський розповів про шахрайські заволодінння квартирою київської пенсіонерки.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Порошенко закликав кандидатів, які не потрапили до другого туру, об'єднатися в боротьбу проти кандидата Володимира Зеленського.

Також, портал Знай.uа писав про те, що розсекречена корумпована мережа численних об'єктів нерухомості і підприємств.