Політтехнолог та спікер Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про підготовку слуги народу до дебатів та плани у випадку перемоги на виборах президента України.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє BBC News Україна.

Разумков прокоментував особливості кампанії слуги народу у другому турі виборів, який є вирішальним.

"Кампанію ніхто не перелаштовував, з нашого боку вона абсолютно без чорного піару - ми нікого не поливаємо брудом. Показуємо відкриту і доступну кампанію з тезами, з якими йшли як у першому турі, так і зараз".

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Дмитро Разумков

Коментуючи високий рейтинг Зеленського у першому турі, Разумков відзначив, що розслаблятися рано, адже вирішальна битва - попереду.

"Сказати, що ми перебуваємо в ейфорії - ні. Ми чудово розуміємо, що у нас суперник, який не гребує методами, м'яко кажучи, далекими від європейських норм. Ніхто не святкує перемогу, ми зібрані, як ніколи", - заявив спікер слуги народу.

Зеленський зробив унікальну річ - зміг привести на вибори у півтора рази більше молоді, ніж раніше. А по нашим оцінками, її б прийшло в два рази більше, якби не чорний піар та фейки, ніби на дільницях військкомати затримуватимуть молодь, вважає Разумков.

Володимир Зеленський

Спікер слуги народу прокоментував роботу майбутнього парламенту - "якщо не проголосують ці депутати, проголосують інші".

"Поки парламент не перелаштується і не зрозуміє, що він має працювати не на президента, а на суспільство, у нас будуть проблеми. Але, думаю, що у найближчому майбутньому ми зможемо з ними поборотися", - підкреслив Разумков.

Верховна Рада
Верховна Рада

Після інавгурації буде фактично лише кілька сесійних тижнів, потім канікули і почнеться виборча кампанія.

"За цей час ми внесемо законопроекти, які дозволять всіх зробити рівними перед законом: про зняття недоторканності з депутатів, суддів і президента, закон про імпічмент, відкликання депутатів",- резюмував Разумков.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський повідомив, що відвідає Париж та зустрінеться з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Як повідомляв раніше Знай.ua, російський журналіст спрогнозував результати другого туру президентських виборів в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що українців вразили борди, на яких зображено чинного президента України Петра Порошенка та Володимра Путіна.