Відомий телеведучий, автогонщик та спортивний журналіст Олексій Мочанов прокоментував конфлікт між актором студії Квартал 95 Денисом Манжосовим та кандидатом у президенти шоуменом Володимиром Зеленським.

Квартал 95
Квартал 95

Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Ходять чутки, що конфлікт спалахнув на грунті того, що Манжосов із скандалом пішов із колективу через конфлікт із лідером Квартал 95 Володимиром Зеленським.

Денис Манжосов

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Окрім того, Манджосов зробив публічну заяву з приводу політичних амбіцій слуги народу.

"Я не приймаю сторону Зеленського в цій кампанії. Моя особиста освіта говорить мені, що Володя може бути президентом в будь-який час, але не в ці спекотні дні. Це моя позиція", – заявив Манжосов у коментарі для ЗМІ.

Олексій Мочанов, у свою чергу, не лишився байдужим і прокоментував висловлювання колишнього колеги слуги народу.

"Монжа, що не страждай хе**ею і не витворяй дурниць з підлостями. Гроші закінчаться, а сором - залишиться. І нерукопожаття - теж", - написав Мовчанов.

Монжа, не страдай хернёй и не вытворяй глупостей с подлостями. Деньги закончатся, а стыд - останется. И нерукопожатность - тоже.

Geplaatst door Alex Mochanov op Donderdag 11 april 2019

Нагадаємо, у конфлікті Володимира Зеленського та його друга дитинства і співзасновник Квартал 95 Дениса Манжосова з'явилися свідки.

Володимир Зеленський

За словами Манжосова, 11 квітня він дасть прес-конференцію, де багато розповість про слузі народу.

Український актор та ведучий Юрій Кот розповів, що особисто бачив сварку Зеленського та Манжосова. За його словами, в той день Манжосов, будучи п'яним, образив Зеленського.

Про це він розповів у своїх соцмережах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишній учасник "95 кварталу" Денис Манжосов, який також був другом дитинства Володимира Зеленського, та через конфлікт покинув "кварталівців", не з'явився на анонсовану прес-конференцію.

Також Знай.ua писав про те, що спікер штабу кандидата у президенти Володимир Зеленського Дмитро Разумков закликав українських політиків намагатись об'єднати країну, а не навпаки.