Колишній учасник та один із творців студії Квартал 95 Денис Манжосов прокоментував “втечу” з прес-конференції, присвяченій гучному конфлікту з Володимиром Зеленським.

Денис Манжосов

Про це повідомляє Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що Манжосов з’явився в ефірі телеканалу “Прямий” і дав відверте інтерв’ю зприводу конфлікту з колишнім шефом. За його словами, він зник з прес-конференції, оскільки надійшло повідомлення про мінування будівлі інформаційного агентства.

“Я шість років мовчав і ні слова не говорив про те, чому я покинув рідний колектив. Я повернувся в країну і мені відразу ж стала дзвонити велика кількість журналістів. Всі дзвонили з вкрай дивними питаннями з розряду: чи наркоман Володимир Зеленський і вигнав він мене з “кварталу”? Багато хто хоче почути від мене всякі гидоти в бік мого товариша, в бік мого колективу. Але сьогоднішню прес-конференцію я збирав, щоб донести, що не може бути такого, щоб я говорив щось проти своїх товаришів”, – розповів Манжосов.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Манжосов та Зеленський

За його словами, він приїхав на прес-конференцію, йому сказали, що у нього є ще 40 хвилин. Далі він сів в машину і поїхав пити каву. Потім невідомі розповіли, що будівля замінована і там краще не з’являтися.

“Я ніколи з цим не стикався. Я сильно засмутився. Я приношу свої вибачення перед ЗМІ, які прийшли на цю прес-конференцію. Що сталося насправді – я не розумію”, – пояснив Манжосов.

Також він проінформував, що він не збирався робити ніяких негативних заяв про Зеленському і саме для цього він вирішив зібрати пресу.

“Я не приймаю сторону Зеленського в цій кампанії. Моя особиста освіта говорить мені, що Володя може бути президентом в будь-який час, але не в ці спекотні дні. Це моя позиція”, – резюмував колишній колега Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, у конфлікті Володимира Зеленського та його друга дитинства і співзасновника Квартал 95 Дениса Манжосова з'явилися свідки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишній учасник "95 кварталу" Денис Манжосов, який також був другом дитинства Володимира Зеленського, та через конфлікт покинув "кварталівців", не з'явився на анонсовану прес-конференцію.

Також Знай.ua писав про те, що спікер штабу кандидата у президенти Володимир Зеленського Дмитро Разумков закликав українських політиків намагатись об'єднати країну, а не навпаки.