У Верховній Раді передали запит до Міністерства оборони з метою прояснення інформації про те, чи ухилявся кандидат у президенти Володимир Зеленський від служби в армії у 2014 році, у чому його звинувачує опонент перед вирішальним раундом виборів.

Володимир Зеленський

Ініціатором запиту стала нардеп від партії "Народний фронт" Тетяна Чорновол, передають ЗМІ.

"У ЗМІ просочилася тривожна інформація про те, що один із кандидатів не готовий брати на себе обов'язки захисника батьківщини, мова йде про те, що Володимир Зеленський, можливо, ухилився від служби у 2014 році", - відзначила Чорновол.

Тетяна Чорновол

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами депутата, підтвердити чи спростувати цю інформацію потрібно якомога швидше.

"Ухиляння від служби грозить кримінальним провадженням. Хотілося б почути, чи це правда, якщо так - чи порушено провадження про дезертирство", - резюмувала політик.

Офіційну відповідь на запит Чорновол отримає вже 12 квітня.

Нагадаємо, у ході виборчих перегонів в Україні на кандидата Володимира Зеленського полився водоспад фейків, покликаних хоч якось вдарити по рейтингах слуги народу, який із шаленим відривом випередив опонентів у першому турі.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

У штабі Порошенка "давлять" на те, що чинний гарант зарекомендував себе у ролі сильного та ефективного головнокомандувача ЗСУ, з обов'язками якого Зеленський нібито не впорається.

Володимир Зеленський з військовими

Команда гаранта взялася розвивати цю тему численними нападками про те, що опонент нічого не зробив для українських захисників, є дилетантом у військовій справі та взагалі може "розвалити" армію.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у п'ятницю, 12 квітня, відбудеться зустріч президента Франції Еммануеля Макрона та кандидата у президенти України Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що У конфлікті Володимира Зеленського та його друга дитинства і співзасновника Квартал 95 Дениса Манжосова з'явилися свідки.