Кандидат в президенти Петро Порошенко розповів, як він буде діяти у разі перемоги опонента кандидата у президенти Володимира Зеленського. Так, Порошенко заявив, що він прийме перемогу Зеленського, адже це вибір українців.

"Якщо він (Зеленський, - ред.) буде обраний - я буду це цінувати, бо це український вибір, вибір українського народу. Ми є демократична держава", - сказав він із трибуни на НСК "Олімпійський".

Також він заявив, що йому важливо почути програму Зеленскього.

"Дебати на які ми з вами тут зібралися проходять без пана Зеленського. Нам важливо почути, як він баче європейську інтеграцію, як він баче реформи, як він баче продовження курсу президента Порошенка", - заявив він.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, всі українці досі обговорюють появу Петра Порошенка у ефірі каналу 1+1, адже події того вечора прикували увагу багатьох. Не є винятком і юрист Михайло Шнайдер, який поділився своїми роздумами на сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Після недавнього бенефісу на каналі 1+1 багато почали з захопленням розповідати який Петро Олексійович прекрасний оратор і інтелектуал. Я частково можу з ними погодитися. Він дійсно вміє красиво говорити. Тільки є дві дуже великі різниці між порожніми словами і конкретними діями. Гучними гаслами і обіцянками неможливо побороти бідність, корупцію і розруху. Слова-це лише струс повітря." - повідомив Шнайдер.

А потім навів конкретні приклади того, як слова гаранта розходяться з діями, адже Україна посіла перші місця в Європі за рівнем зростання цін, бідність, темпів інфляції і багатьом іншим показникам.

Нагадаємо, Зеленський в літаку викликав захват українок.

Як повідомляв "Знай.uа", у Зеленського пояснили перепалку з Порошенком.

Також Знай.uа" писав, що Волкер розповів про вибір США на виборах президента України.