У Хмельницькому невідомі особи розклеюють на вулицях міста листівки, які мають ознаки агітації проти одного з кандидатів у президенти України. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

Матеріали з "чорним піаром" на Володимира Зеленського виявили протягом першого тижня від офіційного старту агітаційної кампанії до другого туру виборів Президента України.

Так, в суботу, 13 квітня, на стенді для передвиборної агітації, який знаходиться на вулиці Інститутській, спостерігачі ОПОРИ зафіксували дві листівки, які мають ознаки "чорного піару" проти кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського.

На одній з них вказано, що вона надрукована на власному принтері Юрченко О. С. тиражем 50 тисяч листівок на замовлення Логурева К. В. Інша листівка не має жодних вихідних даних.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також у Хмельницькому на вулиці Толстого 11 квітня спостерігачі виявили білборд з написом "Яка ж це громадянська війна, коли ЗЄЛЬОНИЄЧЄЛОВЄЧКІ. 5 років агресії Росії проти України". Він також не містить жодних вихідних даних.

Зазначимо, що у ч. 1 ст. 58 Закону України "Про вибори Президента України" чітко зазначено, що передвиборною агітацією вважається діяльність з метою спонукати голосувати або не голосувати за певного кандидата на пост Президента України.

Проте в цьому законі також зазначено, що не можна виготовляти і розповсюджувати друковані передвиборні агітаційні матеріали, які не містять відомостей про установу, тираж та громадян, які відповідальні за випуск і замовника відповідних матеріалів.

Нагадаємо, у Зеленського зробили термінову заяву за Мінським процесу.

Як повідомляв Знай. ua, хто стане зоряним спадкоємцем Зеленського в "Кварталі".

Знай. ua писав, що колега Зеленського висміяв Порошенко.