Під час дебатів президента України Петра Порошенка, його суперник Олександр Данилюк, який прийшов замість Володимира Зеленського, нагадав гаранту скандал в Укроборонпромі.

Дебати проходили в ефірі програми "Свобода слова", 15 квітня.

"В мене є питання: він стосується команди… стосовно вашого коментаря, що до нової команди Володимира Зеленського будуть входити старі співробітники адміністрації президента, кабінету міністрів… Ну, по-перше, це один з фейків, який поширює свій штаб. Це по-перше. По-друге, я хочу також нагадати про нашу розмову десь роки 2 тому, коли я говорив вам, що люди навколо вас: Свинарчук, Кононенко, Південця, Димчина – це ті люди, які вас просто обнулять", - відповів Данилюк.

Також він додав, що "ці люди займаються корупцією, вони вбивають країну. Тоді, на жаль, ви мене не почули. Я бачу, що ви тиждень тому сказали, що ви почули і навіть приймали якісь рішення. Насінина був звільнений. Димчина все ще на позиції… Кононенко теж".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після цього Данилюк запитав у нього про його команді.

"В мене таке питання: хто зараз є у вашій команді? Хто ваша команда? Тобто хто зараз вирішує за кого ви несете відповідальність, тобто ви несете відповідальність за політику, але в першу чергу ви відповідаєте за команду", - говорив Данилюк, поки його не зупинив ведучий.

Варто нагадати, що Замість кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати з опонентом Петром Порошенко в ефірі телеканалу ICTV прийде його радник Олександр Данилюк.

Цю інформацію повідомили сайті телеканалу.

Крім колишнього міністра фінансів Данилюка, на дебатах з'являться також журналіст "Українського тижня" Денис Казанський, Інна Кузнецова ("Радіо Свобода"), Олександра Матвійчук (координатор ініціативи "Євромайдан SOS"), політологи Олексій Якубін та Сергій Таран, волонтер Мирослав Гай.

Нагадаємо, Данилюк розповів про роль Порошенко в Приватбанку

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Біля будинку Зеленського затримали озброєних кілерів

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський відповів Джемілєву на всі питання по Криму