Під час проведення публічних дебатів кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка, які відбудуться сьогодні, 19 квітня на НСК "Олімпійський", ДСНС нестимуть службу у посиленому режимі. Від державної служби України з надзвичайних ситуацій буде залучено майже 500 чоловік особового складу та близько 100 одиниць техніки.

Крім того, в міжнародному аеропорту "Київ" чергуватимуть літак і медичний гелікоптер. Про це повідомила прес-служба ДСНС.

"Під час проведення публічних дебатів, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський", від Державної служби України з надзвичайних ситуацій буде залучено 477 чоловік особового складу та близько 97 од. техніки, а у міжнародному аеропорту "Київ" буде чергувати літак АН-26 та вертоліт "Єврокоптер" ЄС-145 в медичному варіанті", - йдеться в повідомленні.

Крім того, для проведення екстреної медичної евакуації у разі необхідності, в Закарпатській, Одеській, Харківській, Чернігівській областях та у м. Києві чергуватимуть 10 літаків ДСНС.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Надзвичайники підготувались і до випадку виявлення вибухонебезпечних предметів – готові до роботи 349 піротехніків та 128 од. техніки.

Нагадаємо, у середу, 17 квітня, кандидати домовилися провести дебати на стадіоні "Олімпійський" в Києві о 19:00.
Крім зустрічі на стадіоні, закон визначає проведення дебатів на "Суспільному телебаченні" о 21:00 годд. Однак на екранах українці побачать лише чинного президента Петра Порошенка, оскільки Володимир Зеленський заявив, що не прийде на "Суспільне".

Як повідомляв портал Знай.ua, на НСК "Олімпійський" будуть дві сцени, а пропускати шанувальників кандидатів будуть за особливими характеристиками.

Також Знай.ua писав, Зеленський сказав, що чекає на Україну після його перемоги