Лідер президентської гонки Володимир Зеленський різко відповів на гнівну тераду чинного президента Петра Порошенка.

Відповідну заяву він зробив під час дебатів на НСК "Олімпійський".

Перепалка між кандидатами розпочалась після того, як Порошенко дорікнув Зеленському у тому, що він жодного разу не був у зоні АТО та постійно ховався від повістки.

На що Зеленський різко зазначив що саме він став вироком чинній владі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"По перше я не ваш опонет, я ваш вирок. З приводу що я ховаюсь я був багато разів в АТО, у мене багато зйомок Кварталу від чого я ховаюсь? Мене легко знайти, Ви знову брешете", - зазначив Зеленський.

Варто нагадати, що кандидат в президенти Володимир Зеленський, 19 квітня який взяв участь у дебатах з чинним президентом України Петром Порошенко, який балотується на другий термін, відмовився їхати на громадське телебачення. Порошенко запросив його туди в ході дебатів. Відомо, що Порошенко хотів продовження дебатів, але Зеленський відмовив опонентові, так як вважав їх розмова завершеним.

Нагадаємо, Володимиру Зеленському пощастило розпочати найепічніші дебати за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і такий "темп" тримав до закінчення дебатів. Зеленський звинуватив Порошенка в корупції, пригадав йому Ілловайськ і Дебальцеве, звинуватив у тому, що Революцією Гідності скористались негідники.

Порошенко у відповідь звинуватив Зеленського у марнославстві, у тому, що він ховається від людей і зажадав від нього чіткої відповіді на запитання: якою він бачить Україну і що планує для цього зробити?

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат в президенти Петр Порошенко на дебатах на НСК "Олімпійський" відповів на питання кандидата Володимира Зеленського про те, чому у його друзів "досі не відрубані руки" із натяком на те, що у його оточенні багато корупціонерів.

Також "Знай.ua" писав, що буквально кілька хвилин тому завершились довгоочікувані дебати між лідером президентської гонки Володимиром Зеленським та чинним гарантом Петром Порошенко.

Президент Зеленський не відірветься від реального життя - Мартиненко