Народний депутат Мустафа Найєм розкрив крайні результати голосування у другому турі виборів.

Відповідний допис він зробив у Telegram.

Зокрема, нардеп зазначив, що за різною інформацією Володимир Зеленський набирає до 78% голосів українців. Його ж опонент Петро Порошенко близько 22%.

"Друзі. За різними даними, від 73 до 78 відсотків людей, що п'ють в цей ранок вжили ЗЕбровку. Решта 22+ відсотка все ще п'ють шоколадний лікер в надії, що Дід Мороз не казковий персонаж, і свято все таки настане", - зазначив нардеп.

Крім того він відзначив, що фактично вже достеменно можна зрозуміти, якими будуть офіційні результати голосування другого туру виборів президента України.

Популярні новини зараз
Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України
Показати ще

"І оскільки ми вже розуміємо, в чиєму штабі сьогодні будуть пити шампанське, погодьтеся, немає ніякого сенсу проводити додаткові алкогольні опитування. Особисто я збираюся випити трохи вина з близькими і з великим інтересом спостерігати за жорстким похміллям фанатів обох штабів", - додав Найєм.

Варто нагадати, що журналісти показали, як голосують українці за кордоном - трансляцію волевиявлення емігрантів та заробітчан можна переглянути у режимі онлайн. Українці, які голосують у другому тур президентських виборів на дільницях у Польщі, від самого ранку стоять у чергах, аби проголосувати.

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк розповів, що поліція отримала 281 повідомлення про порушення на виборах Президента станом на 12 годину неділі. Найпоширенішими порушеннями стала незаконна агітація, фотографування бюлетенів, загрози фізичною розправою та спроби винести бюлетені для голосування.

Як повідомляв "Знай.ua", на виборчій дільниці в Кривому Розі вже встигли проголосувати батьки кандидата в президенти, відомого українського гумориста Володимира Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що під час голосування у другому турі виборів президента України у неділю, 21 квітня, просто на одній із дільниць на Тернопільщині помер чоловік. Наголошується, що пішов з життя громадянин 1944 року народження.

Росію восени чекають масові протести. Яковина про вступ України в НАТО