У штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського святкують перемогу на виборах. Так, згідно з даними Національного екзит-полу станом на 18.00, за шоумена віддали свої голоси 73.2% опитаних українців. При цьому за чинного президента Петра Порошенка проголосувало 25.3%.

Тим часом у штабі шоумена на екрані з'явився кадр із серіалу "Слуга народу", де головну роль виконав Володимир Зеленський. Як видно на фото, вчитель історії Василь Голобородько набрав майже таку ж кількість голосів, що і актор, який його зіграв - 72,7%.

Раніше повідомлялося, що кандидат у президенти Петро Порошенко після даних екзитполів визнав свою поразку на виборах в президенти України. Так, чинний президент набрав 25,3 % - його опонент - шоумен, актор і політик Володимир Зеленський переміг у другому турі з 73,2%. Про це він заявив на прес-конференції у своєму штабі.

Крім усього іншого, Порошенко заявив, що "піде з офісу Президента, але не піде з політики" і заявив, що вибори в Україні пройшли демократично і прозоро.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Порошенко

[quote author=""]"Ми сьогодні не виграли бій, але це точно не означає, що ми програли війну... Але

Також ще чинний президент заявив, що готовий "без будь-яких обмежень витрачати час для введення нового Президента в курс усіх справ у найменших деталях".

"Я і вся моя команда готові підставити плече новому Президенту у всіх його рішеннях, які будуть відповідати національним інтересам", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, Зеленський після перемоги звернувся до українців.

Раніше Знай.uа повідомляв, володимир Зеленський на радощах запропонував Квартал перейменувати на "Квартал 73" - натякаючи на відсотки голосування.

Також Знай.uа писав, команда Володимира Зеленського назвала перші законопроекти, які планує внести на розгляд Верховної Ради. Зокрема, вони стосуються зняття недоторканності, імпічменту та "податкової амністії".