На поки що неофіційну, однак очевидну перемогу кандидата у президенти Володимира Зеленського відреагував уряд Великої Британії.

Володимир Зеленський

Відповідну заяву опублікував голова Міністерства закордонних справ Великої Британії Джеремі Хант на своїй сторінці у Twitter.

Джеремі Хант

Влада Великої Британії продовжить підтримувати Україну й сподівається на співпрацю з Володимиром Зеленським, який переміг на виборах президента України, заявив Хант.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Цікаво те, що британський дипломат доповнив свій допис жартом, нагадавши у своєму привітанні про акторську кар’єру Зеленського та роль президента України в популярному серіалі "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

"Вітаю Володимира Зеленського та Зе Команду з успіхом на виборах. Ви зараз справді будете слугою народу", — сказано в повідомленні Ханта.

Окрім того, політик звернувся до всіх українців, нагадавши, що Британія продовжує підтримувати Україну.

"Ми очікуємо на співпрацю, оскільки Об’єднане Королівство продовжує підтримувати Україну, її обраний євроатлантичний курс, процес реформ та безпеку", – заявив Хант.

Нагадаємо, 21 квітня відбувся другий тур виборів президента України. За даними Національного екзит-полу впевнену перемогу здобув Володимир Зеленський, який набрав 73,2% голосів виборців. Майбутньому президенту країни вже зателефонував очільник США Дональд Трамп.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Як повідомляв раніше Знай.ua, за даними Національного екзит-полу впевнену перемогу здобув Володимир Зеленський, який набрав 73,2% голосів виборців. Топ-чиновники світу вже привітали Зеленського з цим. До привітань долучився та екс-президент Віктор Янукович.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Спікер штабу Володимира Зеленського прокоментував привітання з перемогою від президента-утікача Януковича, вказавши, що команда обійдеться без таких привітань і підтримки.

Також Знай.ua писав про те, що прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян привітав Зеленського українською мовою.