Кандидат у президенти, переможець першого туру виборів в Україні 2019 та шоумен Володимир Зеленський, за даними ЦВК, зберігає лідерство і у другому турі – він залишив далеко позаду свого конкурента Петра Порошенка.

Володимир Зеленський у штабі

Українцям назвали цікаві факти про дружину Зеленського Олену, якій із президенством чоловіка дістанеться роль першої леді країни.

Цікаві факти про Олену Зеленську

1. Олена Зеленська стане наймолодшою першої леді України, а Володимир Зеленський - наймолодшим президентом країни. Подружжя – ровесники, обом їм 41 рік.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Подружжя Зеленських

2. Дівоче прізвище Олени – Кияшко, вона, як і Володимир, народилася у Кривому Розі. З майбутнім чоловіком Олена навчалася в одній школі, але у паралельних класах, майбутнє подружжя довгий час не знали один одного.

3. Познайомилися Олена і Володимир, коли дівчина була вже студенткою університету, він фактично відбив її у тодішнього хлопця.

4. Одружилися Олена і Володимир в 2003 році, через два роки після одруження стали батьками – у них народилася дочка Олександра, а 21 січня 2013 Олена подарувала чоловікові сина, якого назвали Кирилом.

Весілля Володимира та Олені Зеленських

5. Олена навчалася на архітектора, але не працювала за спеціальністю – вона допомагала чоловікові придумувати мініатюри для КВК, потім була автором студії Квартал 95.

6. Зеленська – не публічна особа. До початку виборчої кампанії, Олена з'являлася лише на рідкісних фото чоловіка в Instagram і на відео із зали Кварталу і Ліги Сміху.

7. Хрещена мама Олени – артистка студії Квартал 95 Олена Кравець. Зеленська не була хрещеною, а для того, щоб похрестити дітей, батьки теж повинні бути "помічені хрестом".

Подружжя Зеленських під час відпочинку

8. Судячи з декларації, Олена володіє двома квартирами, автомобілем Mercedes-Benz Матіс і дорогими прикрасами – люксовими годинами Piaget, Bovet, Breguet і діамантовим прикрасою від Graff.

9. Зеленська зізнавалася, що спочатку агресивно відреагувала на президентські амбіції чоловіка. Однак згодом прийняла рішення чоловіка, все частіше з'являючись у його передвиборному штабі і на публіці.

Олена Зеленська вітає чоловіка з перемогою

10. Олена поки не знає, чим буде займатися в ролі першої леді держави, але хотіла б бути подалі від політики.

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про те, що два тижні тому, незадовго до другого туру виборів, у родині слуги народу сталося нещастя.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента.

Також Знай.ua писав про те, що згідно з даними екзит-полу Володимир Зеленський перемагає у другому турі виборів президента України.