Журналіст Ігор Лесев, відомий гострою політичною сатирою в авторських ефірах "НеДобрыйВечер", прокоментував ініціативу нинішнього прем'єр-міністра Володимира Гройсмана йти в парламент з власною партією.

"Гройсман збирається увійти у новий парламент зі своєю власною партією. "Моя політична сила об'єднає людей з хорошою репутацією". Я от дивлюся на Гройсмана і уявляю навколо нього людей виключно з хорошою репутацією. Там же інших просто не буває. Ну, по-перше, це Рева. Автор програми геноциду українських пенсіонерів. Рева може партії Гройсмана відразу передвиборче гасло підкинути. Досить жерти! По-друге, в команді Гройсмана обов'язково повинен бути Продан. Чесна вінницький фіскал. Людина, який зумів відвідати Молдову сидячи в багажнику. У команді Гройсмана обов'язково повинна бути його теща Аліна Іпполітівна. Чудова жінка. Сама живе в якомусь засраному селі у Вінницькій області. Але володіє нерухомістю на сотні тисяч доларів на Печерську. А Вова за коммуналочку платить за субсидії тещі.Ну щоб економніше було. Я би ще взяв у команду Гройсмана Омеляна. Легендарного гиперлуповича зі стабільно дебільним виразом обличчя. Омелян з Гройсманом як раз на днях провернули аферу на 200 мільйонів", - розповів Лесев.

Зазначимо, український прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про готовність співпрацювати з новообраним президентом Володимиром Зеленським після його інавгурації за умови відсутності ідеологічних розбіжностей.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про це Гройсман розповів журналістам у вівторок, 23 квітня під час перевірки ходу будівельних робіт на ділянці траси М-06 Київ-Одеса.

Нагадаємо, що Володимир Гройсман заявив про готовність співпрацювати з новообраним президентом Володимиром Зеленським після його інавгурації за умови відсутності ідеологічних розбіжностей.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента. Шоумен виграв у другому турі виборів з результатом 73,2% голосів.

Також портал Знай.uа писав, що телеведуча Олена-Крістіна Лебідь почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. На сторінці Христини Instagram з'являються фото з політиком, на яких парочка виглядає щасливою.