Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook опублікував цікавий пост.

На прикріпленому до посту фото видно кабінет "чиновника середньої руки", в якому знімок в рамці Петра Порошенка сусідить з фотографією новообраного президента України Володимира Зеленського.

"Реальне фото з кабінету Чиновника середньої Руки. Просто сміх крізь Сльози)", - пише Михайло Шнайдер.

Варто нагадати, що Новообраному президенту Володимиру Зеленському, який напередодні оголосив про те, що шукає в свою команду прес-секретаря, прислали більше три тисячі резюме.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Про це розповіли в штабі Зе!Команди.

У повідомленні говориться, що резюме надіслали відомі блогери, журналісти, піар-менеджери, телеведучі та актори. Імена в команді переможця виборів називати поки не хочуть.

Також у Зеленського розповіли, як претендентів будуть "відсіювати" далі. Топ-100 кандидатів отримають кілька творчих завдань, наприклад, написати доповідь або записати відео на певну тему. Оцінювати їх будуть експерти по роботі з персоналом та члени команди Зеленського.

Найкращі потраплять Топ-10, і вже з ними будуть проводити співбесіду керівник HR-департаменту і сам Володимир Зеленський. Також фіналісти пройдуть перевірку службами безпеки та антикорупційними органами.

Мінімальні вимоги до спікера, які озвучував сам Зеленський: знання трьох мов, досвід роботи в журналістиці або медійній сфері, готовність працювати цілодобово.

Ще ми писали, що Переможець президентських виборів Володимир Зеленський раніше заявив, що планує провести переговори з українськими олігархами, щоб встановити "правила чесної гри". За словами представників його команди, він вже викликав представників бізнесу на масштабну зустріч. Журналіст Олександр Дубинський порадив слузі народу, про що варто поговорити з підприємцями.

Нагадаємо, Богдан назвав майбутніх чиновників Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Радники Зеленського зустрілись з послами ЄС

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленського призвали "попрощатися" з Радою