Новообраний Президент України Володимир Зеленський вже розповідає про свої перші плани на посаді голови держави, а українці не перестають радіти тим змінам, на які вони так чекають. Не обійшов стороною і цю всенародну радість і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував фото минулої і майбутньої влади.

Слева - наше Прошлое. Справа - наше Будущее. Разница действительно Впечатляет...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 4 mei 2019

"Зліва - наше минуле. Праворуч - наше майбутнє. Різниця дійсно вражає..." - лаконічно підписав фото Шнайдер.

Українці в коментарях, не стримуЗліва свинячі морди", "Вгодовані щури розсиплються разом з коритом", "Свиней в каталажку", "Свиноферма", "Дай Бог, щоб ця молодь врахувала досвід попередників і не повторюючи їх помилок, рахуючись з усім народом України, відновивши повага до закону та конституції.", "Так з минулого в майбутнє вже перебіг херащенко. Грося був з минулого, а вже впевнено топче зелене поле майбутнього.", "Від свинорилих не так просто позбутися. Ще нервів потреплять.", "Результат і на мордах, і на ділі"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Давно треба було позбутися від таких дармоїдів ліворуч!", "Бажаю новому президенту залишатися в такій же ваговій категорії, через 5 років", "Якщо у людини немає волі змінити на краще себе,як він зможе допомогти в цьому іншим.", "Менше б крали, поменше б жерли і не було б таких рил, кнури смердючі.", "Вони намагалися зжерти наше майбутнє", " Рила блін цегли просят."

Нагадаємо, що новообраний президент України Володимир Зеленський звернувся до спікера українського парламенту Андрія Парубія з листом, в якому навів аргументи, чому його інавгурація має відбутися саме 19 травня. Про це стало відомо завдяки повідомленням Володимира Зеленського в Facebook

Як повідомляв Знай.uа, Богуцька розкрила правду про Зеленского і Коломойського: "До Бені дійшло і він почав лити г*вно".

Також портал Знай.uа писав, що Польща стурбована, а Угорщина бачить надію: як сусідні країни відреагували на президента Зеленського.