Юрист Михайло Шнайдер зробив припущення щодо планів прем'єр-міністра Володимира Гройсмана після поразки Петра Порошенка, які стосуються парламентських виборів.

Гройсма, Порошенко та Яценюк
Гройсма, Порошенко та Яценюк

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Ось такі борди, оплачені з бюджету, як гриби після дощу, почали з'являтися по всій Україні. Гройсман все-таки вирішив відправитися у самостійне плавання. Володимир Борисович щиро сподівається потрапити до нового складу парламенту. І не просто потрапити, а завести цілу партію. Справжня фантастика. Володя хоче презентувати себе як нове молоде обличчя. Так сказати "юний реформатор". Просто смішно. Невже він думає, що у народу України така коротка пам'ять. Невже він думає, що ми забули про всі його "досягнення" та "успіхи", які кожен українець сповна відчув на своїй кишені. Особисто я, все прекрасно пам'ятаю. А як ви вважаєте, друзі, чи є у Володимира Борисовича хоч найменші шанси потрапити в Раду?", - запитав Шнайдер.

Вот такие Борды, оплаченные из Бюджета, как грибы после дождя, начали появляться по всей Украине. Гройсман всё-таки...

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 6 mei 2019

Українці відповіли на запитання шквалом коментарів.

"Дякую, не треба. Він уже нам показав, як державою "керувати". Розсьорбувати будемо довго", "Цирк поїхав, клоуни - лишилися. І на що він сподівається?", "А я то думаю, куди поділася моя субсидія", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, в команді переможця виборів президента України Володимира Зеленського підтвердили відбулася зустріч з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, хто фінансує рекламну кампанію Гройсмана
або що таке "Українська стратегія" і "Уряд Гройсмана"?!

На ці питання відповів на своїй сторінці в Facebook Микола Томенко.

Також Знай.ua писав про те, що зараз, вже після двох турів голосування на виборах президента під час робочого візиту у Вінницьку область прем'єр Гройсман виглядав досить струнким. Кажуть, що політик скинув майже 20 кілограм.