Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що на новообраного президента Володимира Зеленського немає жодних компрометуючих його записів або документів.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про це він розповів в інтерв'ю виданню Bihus.info.

"На нього не може бути компромату. Він з іншої опери. Я впевнений, що ні у кого немає на нього компромату", - сказав Коломойський.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак на провокаційне запитання журналіста про те, чи є у нього взагалі якісь цікаві записи з Зеленським, олігарх відповів:

"Не знаю. Може бути, треба у Льовочкіна запитати".

Бізнесмен відзначив, що не вважає себе олігархом, на відміну від Петра Порошенка та Ріната Ахметова.

"Якщо брати медіа та можливість впливу на медіа - так, я - олігарх. Однак у тій класичній формі олігархії, яка передбачає тотальну монополізацію державної власності, я - не олігарх. У мене немає виконавчої влади", - заявив Коломойський.

Ігор Коломойський

На запитання журналіста про те, як зміняться правила гри українського бізнесу, він запевнив, що не збирається "бути ініціатором жодного переділу":

"Я не збираюся бути ініціатором ніякого переділу. Ніяких реприватизацій, націоналізацій. Я не вважаю, що це потрібно. Сьогодні треба думати про те, як збільшити ВВП і повернути людей з-за кордону. Створювати робочі місця і такі умови, щоб вони самі захотіли повернутися до України", - підкреслив бізнесмен.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський дав оцінку президенству Петра Порошенка та розповів, що за останні 5 років сталося з Україною.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Ігор Коломойський готується повернутися до України з Ізраїля після інавгурації новообраного президентаВолодимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що Національному банку України Київський апеляційний суд відмовив у знятті арешту з активів компанії, які пов'язані з колишнім власником Ігорем Коломойським.