Екс-кандидат у президенти Ігор Смешко в інтерв'ю "НВ"назвав причини, по яким чинний президент України Петро Порошенко так і не залишився на другий термін. Так екс-голова СБУ заявив, що Порошенко занадто "самозакоханий і самовпевнений".

"Крах його кар'єри як президента відображає те, що в ньому сидить всередині… Самозакоханість, самовпевненість і бажання відібрати особисто відданих і керованих людей замість професіоналів виливаються в такі катастрофи для держави", - заявив Смешко.

Також Смешко заявив, що готовий до пропозицій команди Зеленського з приводу посад.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я не отримував ніяких пропозицій у мене не було контакту з новообраним президентом. Я його знаю чисто візуально. У 2014-2015 роках ми з ним пару раз перетнулися на ефірах. Особисто з ним я не знайомий… Якщо буде пропозиція від президента і ця пропозиція буде кореспондуватися з моїм розумінням, що я зможу допомогти президенту, без сумнівів, я прийму цю пропозицію", - заявив Смешко.

Нагадаємо, відома українська журналістка Яніна Соколова розкритикувала Дмитра Гордона за нечесну агітацію на користь кандидата в президенти Ігоря Смешка.

Соколова опублікувала жорстке відеозвернення до Гордона, в якому відкрито заявила все, що думає з цього приводу.

Скандал виник після інтерв'ю, яке кандидат у президенти Геннадій Балашов дав журналістці Соколовій. Балашов відкрито звинуватив Гордона в тому, що він на гроші "кума Путіна" Віктора Медведчука рекламує Смешко на телеканалах того ж Медведчука.

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський без галасу і зайвого супроводу приїхав до своїх батьків, які живуть у багатоповерхівці. Відповідне відео в Facebook опублікували місцеві жителі.

На кадрах можна помітити, як Володимир Зеленський котить по двору чемодан до під'їзду будинку.

Нагадаємо, Зеленського спіймали за обідом в піцерії.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського розповіли, кого ми побачимо в Раді після інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського анонсували гучні "посадки".