Радник президента України Іван Апаршин заявив, що новообраний слуга народу Володимир Зеленський дотримується збереження в державі курсу по відношенню до війни з Російською Федерацією.

Про це Іван Апаршин заявив в ефірі одного з українських телеканалів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Ми не змінюємо курс щодо вступу України в НАТО. Але ми не обговорювали терміни. Ми не міняємо курс по відношенню до війни з РФ, це ж війна", - заявив Апаршин.

Журналісти нагадали, що Апаршина представив Зеленському лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Україна в НАТО
Україна в НАТО

У радника обраного президента запитали, чи не говорить той факт, що Зеленський його підтримав, про те, що новий президент досить швидко погодився співпрацювати з невідомих йому раніше людиною.

Апаршин у відповідь зазначив, що незважаючи на те, що йому і Зеленському не вдалося обговорити всі теми під час особистої зустрічі, позиція по деяких питаннях загальновідома. Крім "війни з Росією" і вступу в НАТО до таких питань радник Зеленського відніс посилення діючої армії України постійним резервом, створення нової системи територіальної оборони, а також боротьбу з корупцією у Збройних силах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники команди новообраного президента України Володимира Зеленського заявили, що ПриватБанк неможливо повністю денаціоналізувати. Про це розповів радник Зеленського з економічних питань Олександр Данилюк. Він нагадав, що київський суд задовольнив позов колишнього власника Приватбанку Ігоря Коломойського і визнав її незаконною націоналізацію. Однак Данилюк також додав, що на практиці рішення суду майже неможливо втілити в життя.

Нагадаємо, команда Зеленського презентувала план на перші сто днів: "Є багато ідей".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський зустрівся з послом Китаю: про що домовилися сторони.

Знай.uа писав, Єпіфаній розповів про повернення до Київського патріархату: повний розкол.