Український олігарх Ігор Коломойський після дворічної відсутності в четвер, 16 травня, повернувся в Україну.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналіста програми "Схеми" Михайла Ткача, пише портал "Політека".

За інформацією журналіста, літак, на борту якого перебував Коломойський, прилетів в аеропорт Дніпра з Тель-Авіва о 2:30 ночі.

"О 02:30 з Тель-Авіва в аеропорт Дніпра прилетів літак групи "Приват" з бортовим номером UR-PRT. Про пасажирів поки інформації немає. За інформацією джерел, цим літаком прилетів олігарх Ігор Коломойський", – повідомив журналіст.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пізніше журналіст додав, що, за інформацією джерел, цим літаком прилетів олігарх Ігор Коломойський. Через деякий час, сам олігарх у коментарі виданню theБабель підтвердив, що повернувся в Україну. На уточнююче запитання, чим займеться в першу чергу, Коломойський відповів, що не знає.

Нагадаємо також, що Знай.uа повідомляв, що український олігарх Ігор Коломойський готувався повернутися в Україну з Ізраїлю після інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що радник Зеленського з питань банківської діяльності Вікторія Страхова сказала, що ПриватБанк вже неможливо повернути колишнім власникам. Навіть якщо суд прийме остаточне рішення про те, що націоналізація була незаконною. При цьому кращий варіант в ситуації, що склалася, – "домовитися" з екс-власником Ігорем Коломойським і списати кредити пов'язані з ним на суму як мінімум $2 млрд.

Таку заяву в ефірі Bihus.info озвучила радник Зеленського. У 2017-му, вже після націоналізації, вона працювала корпоративним секретарем ПриватБанку.

Варто нагадати, що новообраний президент Володимир Зеленський для виконання своїх передвиборних обіцянок повинен очиститися від "прилипак" з минулого і кримінальних олігархів. Про це особистий адвокат Трампа Рудольф Джуліані розповів в інтерв'ю журналісту Дмитру Анопченку.

Він зазначив, що українські президентські вибори здивували світ демократичністю та прозорістю. Тепер — час для переходу влади та можливості Зеленського виконувати свої обіцянки.

Нагадаємо, перевірте Приват24: українцям телефонують від імені ПриватБанку з дивним проханням.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський викликав Луценка на килим в офіс Кварталу 95: "жарти" тривали 2 години.

Знай.uа писав, борт ЦРУ прибув у Київ, замішаний Зеленський: росіяни б'ються в істериці.