Український президент Петро Порошенко звільнив свого позаштатного радника Олега Медведєва.

Про це стало відомо з Украза глави держави № 185.

Відповідний указ оприлюднений 17 травня, хоча датою звільнення в документі зазначено 3 травня.

Олег Медведєв

Зазначимо, що під час передвиборної президентської кампанії Медведєв був спікером штабу Порошенка, який балотувався на другий президентський термін.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що Верховна Рада на пленарному засіданні 16 травня прийняла дату інавгурації новообраного президента. Владимир Зеленский вступить у повноваження глави держави 20 травня.

Зараз вже відомо, що за постанову проголосували понад 300 народних обранців. У той же день поки чинний президент Порошенко підписав відповідний указ.

Проте вже 17 травня фракція "Народний фронт" у парламенті оголосила про вихід з правлячої коаліції, після чого голова Ради Парубій оголосив про розпуск більшості.

Раніше портал писав, народный депутат від БПП і представник президента в Верховної Раді Ірина Луценко дала поради новообраному президенту Володимиру Зеленському. Відповідну заяву вона зробила під час брифінгу в парламенті.

Зокрема, вона порадила новообраному президенту Володимиру Зеленському не "воювати" з народними обранцями, а намагатися переконати.

Крім того вона зазначила, що президент повинен подавати законопроекти, які підтримає навіть опозиція. Тому що політики просто не зможуть пройти повз заклики глави держави.

Як повідомляв "Знай.uа", у п'ятницю, 17 травня, фракція "Народний фронт" оголосила про вихід з коаліції Верховної Ради. Команда новообраного президента Володимира Зеленського відреагувала на таке рішення. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці "Зе!Команди" в соціальних мережах.

Також "Знай.uа" писав, що в Україні ведуться розмови щодо розпуску парламенту після інавгурації Володимира Зеленського. Однак часу на те, щоб розпустити депутатів Верховної Ради залишилося мало.