Обраний президент Володимир Зеленський виклав відеозапис, в якій детально розповів, що зробить все заради того, щоб привести українські дороги в норму за 5 років його правління.

Відео опублікували на сторінці бізнесмена Олександра Хмельковского.

В день вишиванки Володимир Зеленський подякував усім активістам та волонтерам команди Зе за Прапор Єдності України #зекоманда #слуганароду #зробимоїхразом

Geplaatst door Aleksandr Khmelkovskiy op Donderdag 16 mei 2019

"Хлопці привіт, вибачте, що так пізно. Я вам вдячний за Прапор Єдності, за ваш автопробіг з усіх областей України. Я вдячний за підтримку. Моя перемога - це наша з вами перемога", - каже Зеленський. За його словами, автомобілісти, які влаштували пробіг в його честь, переконалися самі у поганому стані українських доріг.

Популярні новини зараз
Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Зеленський обіцяє зробити все можливе, щоб через 5 років автопробіг пройшов по нормальним дорогам. "Я вам обіцяю... Я не можу обіцяти, але я зроблю все, щоб наступного разу через п'ять років, ви нормально, в кайф приїхали до нас по нормальним дзеркальним дорогах", - каже слуга народу.

Варто нагадати, що днями політичний консультант новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про загрози, які можуть перешкодити слузі народу виконати дані обіцянки українцям.

Однією з таких загроз він вважає закон, який повинен обмежити повноваження президента, передає КРАПКА.

Виконає новий президент заплановане, покаже час. Проте українцям не варто забувати про топі обіцянок Володимира Зеленського, які слуга народу планує втілити в життя на посаді глави держави.

Володимир Зеленський говорив, що має намір повністю вийти із структур "Кварталу-95" до осінніх парламентських виборів.

"Я виходжу з бізнесу – я виходжу зі студії Квартал-95. Я не буду виходити п'ять років, як хто-то з якоїсь фабрики. Тобто я перестаю бути комусь партнером", – сказав він і зазначив, що передає повноваження.

Нагадаємо, Коломойський приїхав об'єднатися з Порошенком проти Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський призначитьміністрів і топ-чиновників

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський буде вибиратиглав ОДА серед мільйонів українців.