Колишній радник і адвокат бізнесмена Ігоря Коломойського Андрій Богдан таки займе посаду глави адміністрації президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомив Telegram-канал Klymenko Time, посилаючись на інсайдерську інформацію.

Якщо це станеться, Зеленський ризикує втратити величезний шматок кредиту довіри.

Однак, наказу поки-що не було. Тому, наразі до цієї інформації потрібно ставитись критично, враховуючи конкуренцію за крісло всередині команди, що перемогла.

Андрій Богдан

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Андрій Богдан на дебатах Зеленського


Нагадаємо, що Андрій Богдан є радником Зеленського з юридичних питань, але також є і особистим адвокатом Ігоря Коломойського.

Він свого часу працював радником в уряді Азарова щодо антикорупційної боротьби. У 2014 році Богдан балотувався від БПП і повинен був стати там депутатом, його навіть внесли до партійного списку. Він займав прохідне 74 місце, однак мандата тоді йому не дали.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський стривожив заявою про перші призначення Зеленського: "Обличчя спливають різні"

Також Знай.ua писав, Зеленський озвучив наступні дії після інавгурації